Корзина
105 отзывов
ПП "РОСТАР"
+380964236035
+380660327080
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Дрожжи Турбо Alcotec CLASSIC Т3

  • В наличии
  • Оптом и в розницу

75 грн.

Показать оптовые цены

Минимальная сумма заказа на сайте — 100 грн.

+380964236035
  • +380660327080
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
У компании подключены электронные платежи. Теперь вы можете купить любой товар не покидая сайта.
Дрожжи Турбо Alcotec CLASSIC Т3
Дрожжи Турбо Alcotec CLASSIC Т3В наличии
75 грн.
+380964236035
  • +380660327080
Купить

Описание

Дуже міцні турбодріжджі, які за три дні перероблять 6 кг цукру (ми отримуємо 14%), і 8 кг цукру за п’ять днів (отримуємо 18% спирту).
Вони характеризуються високою чистотою бродіння і повною переробкою цукру.

Упаковка на 25 л сусла:

  • 6 кг цукру – ферментація 3-5 дні – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 14%
  • 8 кг цукру – ферментяція 5-7 днів – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 18%

Інструкція:

* 6-8 кг цукру розчиніть у 21 л теплої води (30 ° C)
* при температурі 25 ° C додайте дріжджі і добре перемішайте
* оптимальна температура бродіння 20-30 ° C (бажано близько 25 ° C)
* час бродіння близько 3-5 днів.

 

Вміст: дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи – 120 г нетто

Примітка: ферментація дуже бурхлива, тому не рекомендується використовувати пробки та бродильні трубки

 

Характеристики

Основные
Производитель  Hambleton Bard
Страна производительВеликобритания
Вес120 г
Тип дрожжейСухие
ОписДрожжи Alcotec 48 TURBO Classic очень сильные, специально подобранные по составу, дают чистый и мягкий алкоголь, предназначенные для ферментации двух типов сахара. Ферментирует до 21% спирта. 6 кг сахара - в течении 2 дней до 14% алкоголя при температуре

Информация для заказа

  • Цена: 75 грн.
  • Способ упаковки: Спосіб приготування: фрукти для вина бажано помістити в пластиковий ферментер або скляний бутль. Потім залийте гарячим цукровим сиропом (вода + цукор із конкретного винного рецепту). Коли встановлена температура знизиться до 25-30 ° C, додайте вміст пакетика і ретельно перемішайте. Ферментація повинна розпочатися приблизно через 24 години. Інгредієнти: винні дріжджі, поживні речовини, вітаміни, ферменти