Корзина
133 отзыва
ПП "РОСТАР"
+380 (96) 423-60-35
+380 (66) 032-70-80
  • 1
  • 2
  • 3

Дріжджі Турбо Puriferm UK-48

  • В наличии
  • Оптом и в розницу

65 грн

Показать оптовые цены

Минимальная сумма заказа на сайте — 100 грн.

+380 (96) 423-60-35
  • +380 (66) 032-70-80
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
У компании подключены электронные платежи. Теперь вы можете купить любой товар не покидая сайта.
Дріжджі Турбо Puriferm UK-48
Дріжджі Турбо Puriferm UK-48В наличии
65 грн
+380 (96) 423-60-35
  • +380 (66) 032-70-80
Купить

Описание

Спиртові дріжджі Puriferm UK-48 від відомого виробника Alcotec

Швидкі, прості у використанні чисті дріжджі, що дають м’який продукт після перегонки, без неприємних ароматів та дріжджового присмаку.

Упаковка на 25 л сусла:

  • 6 кг цукру – ферментація 3-5 дні – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 14%
  • 8 кг цукру – ферментяція 5-7 днів – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 20%

Інструкція:

  • * 6 кг або 8 кг цукру розчинити в 21л. гарячої вода
  • поставте його охолоджувати до температури 23-28°C, додайте вміст пакетика, потім інтенсивно перемішуйте протягом 1 хвилини
  • бродіння потрібно проводити при температурі 23°С-28°С.
  • після бродіння рекомендується освітлити сусло природнім способом або за допомогою Turbo Klar 24h, щоб досягти високої прозорості продуктів і мінімізувати вплив дріжджових залишків на їх аромат і смак.

Вміст: дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи – 128 г нетто

Примітка: ферментація дуже бурхлива, тому не рекомендується використовувати пробки та бродильні трубки

 

Характеристики

Основные
Производитель  Hambleton Bard
Страна производительВеликобритания
Вес130 г
Тип дрожжейСухие
ОписДрожжи Alcotec 48 TURBO Classic очень сильные, специально подобранные по составу, дают чистый и мягкий алкоголь, предназначенные для ферментации двух типов сахара. Ферментирует до 21% спирта. 6 кг сахара - в течении 2 дней до 14% алкоголя при температуре

Информация для заказа

  • Цена: 65 грн
  • Способ упаковки: Спосіб приготування: фрукти для вина бажано помістити в пластиковий ферментер або скляний бутль. Потім залийте гарячим цукровим сиропом (вода + цукор із конкретного винного рецепту). Коли встановлена температура знизиться до 25-30 ° C, додайте вміст пакетика і ретельно перемішайте. Ферментація повинна розпочатися приблизно через 24 години. Інгредієнти: винні дріжджі, поживні речовини, вітаміни, ферменти

Насколько вам удобно на сайте?

Рассказать Feedback form banner