Кошик
105 відгуків
ПП "РОСТАР"
+380964236035
+380660327080
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • 1
  • 2
  • 3

Дріжджі Турбо Alcotec CLASSIC Т3

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

75 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

+380964236035
  • +380660327080
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Дріжджі Турбо Alcotec CLASSIC Т3
Дріжджі Турбо Alcotec CLASSIC Т3В наявності
75 грн.
+380964236035
  • +380660327080
Купити

Опис

Дуже міцні турбодріжджі, які за три дні перероблять 6 кг цукру (ми отримуємо 14%), і 8 кг цукру за п'ять днів (отримуємо 18% спирту).
Вони характеризуються високою чистотою бродіння і повною переробкою цукру.

Упаковка на 25 л сусла:

  • 6 кг цукру – ферментація 3-5 дні – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 14%
  • 8 кг цукру – ферментяція 5-7 днів – ми отримаємо сусло міцністю приблизно 18%

Інструкція:

* 6-8 кг цукру розчиніть у 21 л теплої води (30 ° C)
* за температури 25 ° C додайте дріжджі і добре перемішайте
* оптимальна температура бродіння 20-30 ° C (бажано близько 25 ° C)
* год бродіння близько 3-5 днів.

 

Вміст: дріжджі, поживні речовини, вітаміни та мікроелементи – 120 г нетто

Примітка: ферментація дуже бурхлива, тому не рекомендується використовувати пробки та бродильні трубки

 

Характеристики

Основні
Виробник  Hambleton Bard
Країна виробникВеликобританія
Вага120 г
Тип дріжджівСухі
ОписДріжджі Alcotec 48 TURBO Classic дуже сильні, спеціально підібрані за складом, дають чистий і м'який алкоголь, призначені для ферментації двох типів цукру. Ферментує до 21% спирту. 6 кг цукру - на протязі 2 днів до 14% алкоголю при температурі

Інформація для замовлення

  • Ціна: 75 грн.
  • Спосіб упаковки: Спосіб приготування: фрукти для вина бажано помістити в пластиковий ферментер або скляний бутль. Потім залийте гарячим цукровим сиропом (вода + цукор із конкретного винного рецепту). Коли встановлена температура знизиться до 25-30 ° C, додайте вміст пакетика і ретельно перемішайте. Ферментація повинна розпочатися приблизно через 24 години. Інгредієнти: винні дріжджі, поживні речовини, вітаміни, ферменти